Wat vindt je in dit Wonderland?

- Een indoor speeltuin.
Hoe fijn is het voor een fokker als je met je nestje puppy's een uurtje kunt komen spelen, ontdekken, leren en socialiseren.
Het is echt een verrijking voor een puppy om te wennen aan vreemde voorwerpen, speeltoestellen, een schommel, een ballenbak, allerlei veilig klim en klauterwerk,
voorwerpen met geluid en materiaal om overheen of onderdoor te lopen. Ze ervaren visuele en auditieve prikkels en socialiseren spelenderwijs, met elkaar en in het bijzijn van de fokker.
Voor een puppy is het zo veel gemakkelijker om de stap naar de grote wereld te zetten. Ze kunnen alles in hun eigen tempo ontdekken en ervaren. Alles op niveau van raskenmerken en wat ze al gewend zijn bij de fokker. We willen niks forceren. Fokkers zijn welkom met hun nestje puppy's na de eerste enting of titerbepaling.

- een speel locatie voor je puppy of jonge hond die je al in huis hebt.
Wil je met jou puppy verder socialiseren of laagdrempelig wat oefeningen aanleren, dan ben je ook welkom.
Je mag ook in een groepje van maximaal 4 personen met puppy's komen.
Ook voor honden die niet in huiselijke kring zijn opgegroeid of uit een land komen waardoor ze niet gewend zijn om te leven in onze drukke maatschappij bieden wij een fijne en vooral veilige afgesloten ruimte aan om te werken aan vertrouwen of om te leren ontspannen.telefoon: 06-29565774
Dogtivitiezz

Puppiezz in Wonderland