Hondencampus - voor wie en waarom?

Voor wie:
-    Puppy's; de puppycampus
-    Oudere honden; speciale workshops
-    Pubers of volwassen honden in groeps,- of privelessen

De Campus;  van puppy tot volwassen honden- leren van basisvaardigheden tot Obedience
Het vinden van een balans tussen positief aanleren en begrenzen van ongewenst gedrag is niet eenvoudig. Daarom hebben we de Campus opgericht. Tijdens de lessen komen oefeningen aanbod die zowel de hond als jouw gezin zelf praktische handvatten geven. Denk hierbij aan:
-    Netjes lopen aan de riem
-    Hondenetiquette,
-    Aangeraakt worden door vreemden, denk aan dierenarts of trimsalon
-    Beheersing 
-    Leren ontspannen
-    Gehoorzaamheid / Obedience
-    Balance en Coordinatie
-    Hersenwerk

We werken aan de motoriek van je hond en je gaat ontdekken hoe je de basisvaardigheden zoals spelen, zitten, liggen en komen bij je hond kan ontwikkelen. Zo kijken we bijvoorbeeld naar het natuurlijke gedrag wat je hond uit zichzelf aanbiedt en leren we je hier mee om te gaan. Zo ieder mens een eigen karakter heeft, zo geldt dit ook voor honden. Om deze reden krijg je van ons advies op maat, zodat jij en je hond optimaal van elkaar kunnen genieten. Omdat iedere hond volledige aandacht verdiend en ik alle signalen die een hond aangeeft wil zien, werk ik niet met grote groepen. Massaproductie en eisen waarbij iedere hond hetzelfde niveau moet behalen na 10 lessen vind ik niet rieel. Daarom lever ik maatwerk voor iedere hond en ieder gezin.

De Campus - voor Oldies
Oudere honden worden vaak niet meer getraind. Ze luisteren toch wel en passen zich inmiddels aan in het gezin. Maar juist voor een oudere hond is het belangrijk om de hersenen te blijven activeren. Dit zorgt voor de aanmaak van nieuwe hersencellen, bloedvaten, zuurstof en glucose. Daarnaast geeft het een reductie van onstekingsreacties.  We gaan werken aan beweging die is aangepast aan de oudere hond. Bezig zijn met de 5 vrijheden van een hond en allerlei activiteiten die ervoor zorgen dat je oudere hond lekker voldaan is, maar zich ook nog belangrijk voelt in het gezin. Hiervoor geven we regelmatig speciale workshops. Zie hiervoor de Agenda
Spiegel
coaching
Activiteiten
op maat
Dogtivitiezz

telefoon: 06-29565774
Dogzz on Campus