Een Activiteiten Coach - wat heb ik daaraan?
Het antwoord is: heel veel!
Er zijn namelijk verschillende reden om een Activiteitencoach in te zetten.

Wanneer je hond heel druk is, niet goed kan ontspannen of juist heel veel slaapt, kunnen hier verschillende redenen aan ten grondslag liggen. Denk hierbij aan:
-    Over stimulatie
-    Onder stimulatie
-    Overprikkeling of
-    Onder prikkeling.

Een oplossing zou mogelijk een oppas of cursus kunnen zijn. Maar, voor een grote groep honden is dit niet haalbaar; ze voelen zich niet prettig in een groep met andere honden. Honden in allerlei soorten, maten met hun eigen karakter eigenschappen en persoonlijkheden. Zo'n oppas of cursus kan weer extra stress opleveren waardoor je de visuele cirkel met je hond en je gezin niet doorbreekt.
Een andere - meer geschiktere - oplossing is gebruik maken van een Activiteitencoach. Als activiteitencoach maak ik voor jouw hond en gezin de balans op, waarna er een activiteitenplan op maat gemaakt wordt.  Zo kan ik bijvoorbeeld voor een oudere hond aan activiteitenplan opstellen die beweging en neuswerk stimuleert. Hierdoor blijven de hersenen van jouw gezinsvriend geprikkeld en voorkom je een chagrijnige hond.

Ook kan je een Activiteitcoach inzetten wanneer je hond geopereerd moet worden of na een blessure moet revalideren. Wanneer een operatie vooraf gepland is, kunnen we voorafgaand aan de operatie een plan maken, zodat je direct op de juiste wijze de revalidatie kan starten.

De locatie:
In een rustige en veilige omgeving kunnen jij en je hond aan de slag met jouw activiteitenplan. Zo kunnen we werken aan het zelfstandig oefeningen leren, rust inbouwen of je hond uitdagen om uit zijn comfortzone te komen. Ik heb diverse materialen beschikbaar voor balans, snuffelen, hersenwerk, rustgevende of actieve opdrachten.
Mijn locatie is daarnaast heel prettig voor mensen die, net als ik zelf, last hebben van teveel prikkels. Je kunt bij Dogtivitiezz in een prikkelarme omgeving lekker bezig zijn met je eigen hond of één van mijn honden. Dat geeft je de kans om toch iets samen met je hond te kunnen doen, zonder drukke mensen en blaffende honden om je heen.
Conclusie:
-    Kies je voor een tevreden hond die zich daardoor in de thuissituatie zich beter voelt en gedraagt?
-    Kies je voor een gezondere hond doordat hij beweegt op een wijze die bij zijn persoonlijkheid en raskenmerken past?
-    Kies je voor een betere band met je hond, jouw hond die niet gewend is aan onze drukke maatschappij?
-    Kies je voor een rustiger hoofd omdat je zelf kunt trainen in een prikkelarme omgeving?
-    Kies je voor een relaxt gezin omdat je hond lekker voldaan is?

Kies dan voor mij, jouw Activiteitencoach. Samen gaan we op zoek naar mogelijkheden om dit voor elkaar te krijgen. Samen gaan we op zoek naar de mogelijkheden die voor jou en/of jouw hond geschikt zijn.
Ik ben afgestudeerd als Activiteiten Coach bij Tinley Academie


telefoon: 06-29565774
Dogtivitiezz
Dogtivitiezz

telefoon: 06-29565774